Muziekvoorstelling.nl wordt Frisse Oren en ontvangt meerjaren subsidie van FPK

Posted on

Wij zijn er nog helemaal beduusd en ondersteboven van… Ons jarenlange pionierswerk in het maken van muziekvoorstellingen voor kinderen van 6 maanden tot en met 6 jaar oud werd gisteren beloond met een 4-jarige ondersteuning door het Fonds Podiumkunsten. Dat betekent dat we ons de komende 4 jaar nóg verder kunnen ontwikkelen en verdiepen in het maken van poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen voor het allerleukste publiek van de wereld! En dat voelt tegelijkertijd als een waardevolle erkenning van onze overtuiging dat (heel) jonge kinderen een serieus te nemen publiek zijn. De ensembles waar we tot nu toe onze voorstellingen mee maakten, Koperkwintet KWIVR, Het Wervelwind Ensemble en Alle Hoeken van de Kamermuziek gaan hiervoor samen verder in één collectief: Frisse Oren. Vanaf 1 september 2020 kun je hier alle voorstellingen en activiteiten op de voet volgen: www.frisse-oren.nl.

Het is onbegonnen werk om iedereen te bedanken die ons heeft geholpen dus beperken we ons hier tot twee heel dierbare langdurige samenwerkingspartners: MAPA -The Moving Academy for Performing Arts (Ide van Heiningen en Virág Dezsö) en Festival 2 Turven Hoog (Ingrid Wolff).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *