Dag van de Muziekvoorstelling

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: 30/10/2017
Tijd: 11:00 - 16:00

Locatie
Het Wilde Westen

CategorieVoor programmeurs van jeugd- en schoolvoorstellingen.

Ben je op zoek naar voorstellingen waarin live gespeelde muziek een hoofdrol speelt? Kom dan naar de Dag van de Muziekvoorstelling in Utrecht!

De Dag van de Muziekvoorstelling is een initiatief van Muziekvoorstelling.nl in samenwerking met diverse andere (muziek)gezelschappen. Tijdens deze dag mag je een rijk gevuld en zeer afwisselend programma verwachten vol voorstellingen die in hun geheel worden gespeeld in bijzijn van de beoogde doelgroep.

Muziek in de Hoofdrol
Muziek voor kinderen is actueel! Initiatieven om kinderen (weer) in aanraking te brengen met muziek schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat juichen wij natuurlijk enorm toe!

Tijdens de Dag van de Muziekvoorstelling vind je enkel voorstellingen met muziek in de hoofdrol. De muziek wordt live gespeeld, de musici treden veelal op de voorgrond en bij sommige voorstellingen spelen ze dicht op de huid van het jonge publiek.
Een aantal voorstellingen is tekstloos (Language No Problem) en dus bijvoorbeeld ook geschikt voor anderstalige basisscholen, internationale programmeurs en het speciaal onderwijs.

Programma
Het programma van de Dag van de Muziekvoorstelling ziet er als volgt uit:

10.00 – 10.45 uur Koperkwintet KWIVR, Wat niemand weet (5+), Gymzaal
10.55 – 11.10 uur De Stilte, 3 x 3 (4+),Gymzaal

Korte pauze met koffie en thee

11.25 – 12.05 uur Alle Hoeken van de Kamermuziek, Kras (2+), Theaterzaal
12.10 – 12.55 uur Fenna Ograjensek, Marijk Greweldinger en Live Klein Orkest, Koco in de Wolken (4+), Gymzaal

Lunch

13.40 – 14.35 uur Lichtbende, KO met de VLO (4+), Theaterzaal

Drankje

Locatie
De Dag van de Muziekvoorstelling wordt georganiseerd door Muziekvoorstelling.nl in nauwe samenwerking met Het Wilde Westen, het culturele hart van de Utrechtse wijken Lombok en Oog in Al. Sinds twee jaar huist deze wijkgerichte organisatie in de Cereolfabriek, een voormalig fabrieksgebouw dat verbouwd is tot o.a. een Logo HWWsfeervol kunstencentrum met een moderne theaterzaal. We zijn blij dat we hier op deze dag te gast mogen zijn en dat Het Wilde Westen er ook nog eens voor zorgt dat de zalen ook met kinderen gevuld zullen zijn!

Datum voor 2017
De Dag van de Muziekvoorstelling 2017 vindt plaats op: maandag 30 oktober.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden.

We hopen u weer in Utrecht te mogen begroeten!

Een hartelijke groet namens alle deelnemende gezelschappen,

Anneke Wensink
Muziekvoorstelling.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren