Frisse Oren

Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0,5 t/m 6 jaar, live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Met poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen die zowel kinderen als (groot-)ouders raken, op esthetisch, inhoudelijk en emotioneel vlak.

Muziek vervoert, voedt, verbindt en vormt je als mens. Dat begint niet bij 8 of bij 4 jaar, dat begint in het allereerste levensjaar. Vanuit die stellige overtuiging maakt Frisse Oren muziekvoorstellingen voor kinderen van 6 maanden t/m 6 jaar. Dat zijn de vormende jaren van het kind, waar de kiemen worden gezaaid voor het creatieve leven en de verbeelding.

Boven alles wil het collectief het plezier overbrengen van het maken én het luisteren naar muziek.

Het muzikale, het fysieke en het theatrale spel van de spelers van Frisse Oren smelten samen tot een unieke vorm die de verbeelding en de verwondering bij de jonge kinderen prikkelt. Het geeft hen de ruimte om de poëzie van het moment te ervaren en hun eigen verhaal te creëren.

Onze muziektheatrale voorstellingen zijn op maat gemaakt en worden gespeeld dicht op en in contact met het publiek. De voorstellingen zijn non-verbaal en dat maakt ze toegankelijk voor alle jonge kinderen, ouders en grootouders, van welke culturele achtergrond dan ook.

Frisse Oren staat voor:

  • direct contact met het publiek
  • van buurtcentrum tot concertzaal
  • schoolvoorstellingen en educatieve projecten
  • meer dan 100 voorstellingen per jaar

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren